Disclaimer/ Licenca za korištenje i odricanje odgovornosti

Ovo pravno Uputstvo/Odricanje se odnosi na Vaše korištenje naše stranice; korištenjem stranice prihvatate ga u potpunosti. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovog Odricanja, ne treba da koristite stranicu.

Ukoliko nije drugačije naznačeno, mi posjedujemo potpuna prava na web stranicu i materijal na njoj. Prema Licenci ispod, sva intelektualna prava su zadržana.

Prava intelektualnog vlasništva

Ukoliko nije drugačije naznačeno, mi posjedujemo potpuna prava na web stranicu i materijal na njoj. Prema Licenci ispod, sva intelektualna prava su zadržana.

Licenca za korištenje stranice

Možete pregledati, skidati ili štampati slobodno i besplatno tekstualni sadržaj stranica i objava, ali obavezno morate navesti našu stranicu, kao i link do stranice sa koje je materijal skinut. Fotografije se mogu skidati i koristiti za ličnu upotrebu, tj. ne smiju se koristiti javno (u online objavama niti printanim ili drugim medijima) bez naše izričite dozvole. Sve fotografije su pravno vlasništvo Agencije Najmenadžer i kao takve su pravno zaštićene.

Ograničenja od odgovornosti

Trudimo se da materijal i informacije na stranici budu tačni, ali ne garantiramo niti ažurnost niti tačnost istih; isto tako ne garantiramo niti da će stranica biti uvijek dostupna, kao niti da su svi podaci novi.

Prema istome, naša odgovornost prema korisnicima stranice je vezana ovim Odricanjem ( ili posebnim ugovorom s onim ko želi) i ograničena je kako slijedi:

  • pošto je sadržaj i sav materijal na stranici besplatan, mi se ne možemo teretiti za bilo kakvu štetu ili gubljenje podataka
  • nismo odgovorni za indirektnu ili direktnu štetu nanesenu korištenjem stranice
  • nismo odgovorni za gubljenje bilo profita, ugovora, biznisa, poslova, reputacije, podataka ili informacija ili bilo čega nastalog korištenjem naše stranice i sadržaja na njoj