Saopćenja

Sretne sve blagdane i nastupajuća 2019!

Dan po dan, mjesec po mjesec i svaka godina dođe svome kraju! Tako je i sa ovom 2018, nekome dobrom, nekome lošom ali u prosjeku istom kao i protekle. 

Želimo Vam od srca sretne (srećne) nastupajuće božićne blagdane i praznike, kao i da Vam naredna, 2019. godina, bude u svakom pogledu ljepša, sretnija i uspješnija od svih dosadašnjih! Više dobrote i ljubavi u životu, više zdravlja, poslovnog uspjeha i sreće u svakom polju života! 

Neka Vam 2019. godina prođe bez gubitaka, žaljenja i bilo čega lošeg!

Sretna Vam 2019. godina!

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Agencija
Slični članci
Saopćenja

Sretan Vam Božić i Nova godina!

Sretan Božić i Novu 2020. od Najmenadžera. Da Vam ova nastupajuća 2020. ispuni sve želje, snove i nadanja! Da donese zdravlja, blagostanja i ispuni obećanja!
Čitaj dalje
Saopćenja

41. dodjela nagrade „Najmenadžer & Najkompanija” BiH

Večeras je u Banskom dvoru održana ceremonije Najmenadžer BiH 2019, dodjela nagrada najboljim menadžerima i kompanijama BiH za ovu godinu.
Čitaj dalje
Saopćenja

Izabrani najbolji menadžeri ove regije Evrope za 2019!

Večeras je u hotelu Holiday u Sarajevu održana tradicionalna manifestacija izbora najboljih menadžera i kompanija za regije Evrope, Evropski Najmenadžer 2019.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretni praznici!

Pogledajte i…