Saopćenja

Sretne sve blagdane i nastupajuća 2019!

Dan po dan, mjesec po mjesec i svaka godina dođe svome kraju! Tako je i sa ovom 2018, nekome dobrom, nekome lošom ali u prosjeku istom kao i protekle. 

Želimo Vam od srca sretne (srećne) nastupajuće božićne blagdane i praznike, kao i da Vam naredna, 2019. godina, bude u svakom pogledu ljepša, sretnija i uspješnija od svih dosadašnjih! Više dobrote i ljubavi u životu, više zdravlja, poslovnog uspjeha i sreće u svakom polju života! 

Neka Vam 2019. godina prođe bez gubitaka, žaljenja i bilo čega lošeg!

Sretna Vam 2019. godina!

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Slični članci
Saopćenja

Sastanak i dogovor savjeta evropske nagrade Euromanager oko 43. dodjele nagrada

U septembru ove godine će se u Sarajevu po 43. put proglasiti najuspješniji evropski menadžeri pa je tim povodom održan sastanak savjeta.
Čitaj dalje
Najmenadžer BiHSaopćenja

Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020.

Danas je u Banja Luci g. Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020, nagrada Životno djelo za razvoj biznis i sporta
Čitaj dalje
Najmenadžer RegijeSaopćenja

Edin Dacić, biznismen za ponos i za primjer drugima

G. Edin Dacić, osnivač i direktor kompanije Daccomet AG sa sjedištem u Zurichu, dobitnik je najviše nagrade, Zlatne plakete za Životno djelo.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretni praznici!

Pogledajte i…