Saopćenja

Sretne sve blagdane i nastupajuća 2019!

Dan po dan, mjesec po mjesec i svaka godina dođe svome kraju! Tako je i sa ovom 2018, nekome dobrom, nekome lošom ali u prosjeku istom kao i protekle. 

Želimo Vam od srca sretne (srećne) nastupajuće božićne blagdane i praznike, kao i da Vam naredna, 2019. godina, bude u svakom pogledu ljepša, sretnija i uspješnija od svih dosadašnjih! Više dobrote i ljubavi u životu, više zdravlja, poslovnog uspjeha i sreće u svakom polju života! 

Neka Vam 2019. godina prođe bez gubitaka, žaljenja i bilo čega lošeg!

Sretna Vam 2019. godina!

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Agencija
Slični članci
Saopćenja

42. susret evropskih najmenadžera, decembar ili januar 2021?

U okviru Evropske nezavisne agencije Najmenadžer obavljaju se konsultacije oko datuma održavanja 42. susreta evropskih najmenadžera.
Čitaj dalje
Saopćenja

Proglašenje Evropskih Najmenadžera (ipak) u septembru

”Unatoč našoj želji da ne mijenjamo ništa oko manifestacije, situacija sa pandemijom nas je prisilila da ceremoniju odložimo do septembra”, kaže Škrbić.
Čitaj dalje
Saopćenja

42. ceremonija Evropski Najmenadžer i Ličnost 2020. će biti u julu

Organizacioni odbor je odlučio da se u julu, ako ne dođe do pogoršanja stanja s epidemijom, održi 42. Ceremonija proglašenja najboljih evropskih menadžera.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretni praznici!

Pogledajte i…