Saopćenja

Agencija Najmenadžer i FACE TV potpisali ugovor o dugoročnoj saradnji

Potpisan je ugovor o dugoročnoj saradnji Evropske nezavisne agencije i FACE TV o TV prijenosu Ceremonije dodjele nagrada na FACE Televiziji.

U srijedu, 17. februara, u Sarajevu će se četrdesetdrugi put proglasiti najuspješniji evropski menadžeri i ličnost godine u izboru Evropske nezavisne agencije iz Sarajeva.

Evropski Žiri ove agencije te Evropsko udruženje menadžera Zenica i časopis EUROMANAGER dodijeliće 10 jubilarnih nagrada uspješnim ljudima iz biznisa koji u kontinuitetu djeluju na području jugoistočne i srednje Evrope u posljednjih 30 godina.

Pored dobitnika ”Top 10” iz deset evropskih država, biće uručeno i pet specijalnih nagrada pojedincima i kompanijama.

Na Ceremoniji će, pored najuspješnijih evropskih menadžera iz jugoistočne i srednje Evrope, nagrada biti uručena i evropskoj ličnosti godine. Za nagradu ”Ličnost godine” nominovano je više predsjednika država i vlada iz regiona, a nagrada će biti uručena jednom od njih. Prošlogodišnji dobitnik visoke nagrade Ličnost godine je bio predsjednik Slovenije Borut Pahor, za podsticanje i razvoj regionalne saradnje.

FACE TV će prenositi četrdesetdrugo proglašenje Evropskih Najmenadžera

Feđa Hadžifejzović, direktor Face TV
Direktor Face TV Feđa Hadžifejzović

”Nakon 25 godina uspješne saradnje Evropske nezavisne agencije sa BH Televizijom, od ove godine pa dalje Ceremoniju dodjele nagrada će prenositi FACE TV. Potpisali smo ugovor sa ovom uglednom i gledanom televizijom, tako da će FACE TV već 17. februara prenositi ovaj događaj”, izjavio je Pane Škrbić, predsjednik Organizacionog odbora i predsjednik Uprave Agencije EUROMANAGER iz Sarajeva.

Ovogodišnja Ceremonija će, prema izjavi Škrbića, biti održana po strogim pravilima zdravstvene zaštite od korona virusa, tako da će u svečanoj dvorani za vrijeme izvođenja programa biti prisutno svega 20 sudionika, a kontakti sa dobitnicima iz država iz okruženja će biti ostvareni video linkom.

Dobitnici Oskara za biznis su ljudi koji prave nove fabrike, oni koji uspješno koriste najmodernije tehnologije, zapošljavaju nove radnika i uz to i prave novac.

– U 41. dosadašnjih dodjela nagrada i priznanja ove Agencije nagradu je dobilo oko 550 uspješnih menadžera i ličnosti godine. Nagrada je izrasla u globalni brend autoritet sa najvećim rejtingom u Evropi, prije svega zato što se nagrada dodjeljuje isključivo za ostvareni uspjeh i vanserijski rezultat – dodaje Škrbić.

Interesovanje za ovaj događaj u Sarajevu, sa kojeg će kao i uvijek biti poslane pozitivne poruke iz BiH, je ogromno pa su poslovni partneri, Evropska nezavisna agecija i FACE TV, odlučili da, pored televizijskog prijenosa putem FACETV, obezbijede i živo praćenje događaja i putem FACE-ovog YouTube kanala.

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Slični članci
Saopćenja

Sastanak i dogovor savjeta evropske nagrade Euromanager oko 43. dodjele nagrada

U septembru ove godine će se u Sarajevu po 43. put proglasiti najuspješniji evropski menadžeri pa je tim povodom održan sastanak savjeta.
Čitaj dalje
Najmenadžer BiHSaopćenja

Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020.

Danas je u Banja Luci g. Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020, nagrada Životno djelo za razvoj biznis i sporta
Čitaj dalje
Najmenadžer RegijeSaopćenja

Edin Dacić, biznismen za ponos i za primjer drugima

G. Edin Dacić, osnivač i direktor kompanije Daccomet AG sa sjedištem u Zurichu, dobitnik je najviše nagrade, Zlatne plakete za Životno djelo.
Čitaj dalje