Saopćenja

U susret 35. proglašenju najboljih menadžera i kompanija u BiH

Banja Luka će u četvrtak ugostiti najbolje kompanije i menadžere Bosne i Hercegovine u 2016. godini. Bit će to 35. po redu manifestacija Najmenadžer BiH, manifestacija koja je već stekla reputaciju najveće spone između privrednika i kompanija na prostorima naše zemlje.

Već po tradiciji, Manifestacija će započeti uvodnom konferencijom pod nazivom Kako dalje u 2017, na kojoj će se govorom osvrnuti na postojeće probleme najugledniji eksperti poslovanja, kao i laureati ove nagrade. Konferencija započinje ujutro u 10 sati u hotelu Bosna.

Ceremonija se odvija u Banskom dvoru u 18 00 sati a ove godine je Žiri, pod predsjedavajućim Viborom Mulićem, nagradio ukupno 36 uspješnih ljudi. Bit će proglašeni najbolji ambasadori, ministri, načelnici te Ličnost godine 2016. za Bosnu i Hercegovinu, kao i najbolji iz bankarstva, turizma, komora, konsaltinga, proizvodnje i prodaje.

I ove godine će se proglasiti najbolji iz nauke, medija, sporta i kulture, kao i najveći humanitarac među menadžerima.

Žiri je odabrao i najbolje brandove u našoj državi, te najbolje kompanije i pojedince iz oblasti malog, srednjeg i velikog biznisa.
Kao i obično, proglasit će i Menadžera decenije, Šampione biznisa te dodijeliti nagrade za Životno djelo.

Sve o nagrađenima bit će objavljeno 15.12.2016 u časopisu Euromanager.

Ono što Žiri posebno ističe je činjenica da i u BiH i dalje rade i izuzetno dobro posluju kompanije čiji se rukovodioci vode samo devizom „dalje i bolje” i koji ne dozvoljavaju da ih bilo kakve okolnosti tržišta ili prilika zaustave na putu uspjeha.

Tako će i ovogodišnja Manifestacija proteći u proslavljanju samo ove lijepe, pozitivne strane Bosne i Hercegovine i promovirati samo ono što je dobro: najbolje ljude i najbolje kompanije koje nas vode u budućnost!

Pridružite nam se u proslavi pozivne strane Bosne i Hercegovine u Banskom dvoru, Banja Luka, 15. decembra 2016!

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Slični članci
Saopćenja

Sastanak i dogovor savjeta evropske nagrade Euromanager oko 43. dodjele nagrada

U septembru ove godine će se u Sarajevu po 43. put proglasiti najuspješniji evropski menadžeri pa je tim povodom održan sastanak savjeta.
Čitaj dalje
Najmenadžer BiHSaopćenja

Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020.

Danas je u Banja Luci g. Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020, nagrada Životno djelo za razvoj biznis i sporta
Čitaj dalje
Najmenadžer RegijeSaopćenja

Edin Dacić, biznismen za ponos i za primjer drugima

G. Edin Dacić, osnivač i direktor kompanije Daccomet AG sa sjedištem u Zurichu, dobitnik je najviše nagrade, Zlatne plakete za Životno djelo.
Čitaj dalje
Saopćenja

Završena dodjela nagrada Najmenadžer Regije 2016.

Pogledajte i…