Saopćenja

Sretan Vam Božić i Nova godina!

Sretan Božić i Novu 2020. godina! Da Vam ova nastupajuća 2020. ispuni sve želje, snove i nadanja! Da donese zdravlja, blagostanja i ispuni obećanja!

Dok nam još jedna godina odlazi u nepovrat, puni smo nade da će sljedeća biti bolja! A mi Vam od srca želimo da i bude tako! Na kraju, zar uvijek i u svemu nismo pobjednici!

Pregršt snova, želja, nadanja…
Pregršt novih poslova…
Pregršt zdravlje i odmora…
A najviše porodičnog blagostanja…

Dočekajmo je kako i dolikuje pobjednicima. U zdravlju i veselju i porodičnom skladu. Sretni Vam Božićni i Novogodišnji praznici!

Najmenadžer

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Agencija
Slični članci
Saopćenja

42. susret evropskih najmenadžera, decembar ili januar 2021?

U okviru Evropske nezavisne agencije Najmenadžer obavljaju se konsultacije oko datuma održavanja 42. susreta evropskih najmenadžera.
Čitaj dalje
Saopćenja

Proglašenje Evropskih Najmenadžera (ipak) u septembru

”Unatoč našoj želji da ne mijenjamo ništa oko manifestacije, situacija sa pandemijom nas je prisilila da ceremoniju odložimo do septembra”, kaže Škrbić.
Čitaj dalje
Saopćenja

42. ceremonija Evropski Najmenadžer i Ličnost 2020. će biti u julu

Organizacioni odbor je odlučio da se u julu, ako ne dođe do pogoršanja stanja s epidemijom, održi 42. Ceremonija proglašenja najboljih evropskih menadžera.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretne sve blagdane i nastupajuća 2019!

Pogledajte i…