Saopćenja

Sretan Vam Božić i Nova godina!

Sretan Božić i Novu 2020. godina! Da Vam ova nastupajuća 2020. ispuni sve želje, snove i nadanja! Da donese zdravlja, blagostanja i ispuni obećanja!

Dok nam još jedna godina odlazi u nepovrat, puni smo nade da će sljedeća biti bolja! A mi Vam od srca želimo da i bude tako! Na kraju, zar uvijek i u svemu nismo pobjednici!

Pregršt snova, želja, nadanja…
Pregršt novih poslova…
Pregršt zdravlje i odmora…
A najviše porodičnog blagostanja…

Dočekajmo je kako i dolikuje pobjednicima. U zdravlju i veselju i porodičnom skladu. Sretni Vam Božićni i Novogodišnji praznici!

Najmenadžer

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Agencija
Slični članci
Saopćenja

41. dodjela nagrade „Najmenadžer & Najkompanija” BiH

Večeras je u Banskom dvoru održana ceremonije Najmenadžer BiH 2019, dodjela nagrada najboljim menadžerima i kompanijama BiH za ovu godinu.
Čitaj dalje
Saopćenja

Izabrani najbolji menadžeri ove regije Evrope za 2019!

Večeras je u hotelu Holiday u Sarajevu održana tradicionalna manifestacija izbora najboljih menadžera i kompanija za regije Evrope, Evropski Najmenadžer 2019.
Čitaj dalje
Saopćenja

Susret s ambasadoricom Slovenije povodom ”Najmenadžera 2019”

Sinoć se Pane Škrbić, predsjednik Evropskog udruženja BH menadžera u Zenici sastao sa ambasadoricom Slovenije u Bosni i Hercegovini, Nj. E. Zoricom Bukinac.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretne sve blagdane i nastupajuća 2019!

Pogledajte i…