Saopćenja

Sretan Vam Božić i Nova godina!

Sretan Božić i Novu 2020. godina! Da Vam ova nastupajuća 2020. ispuni sve želje, snove i nadanja! Da donese zdravlja, blagostanja i ispuni obećanja!

Dok nam još jedna godina odlazi u nepovrat, puni smo nade da će sljedeća biti bolja! A mi Vam od srca želimo da i bude tako! Na kraju, zar uvijek i u svemu nismo pobjednici!

Pregršt snova, želja, nadanja…
Pregršt novih poslova…
Pregršt zdravlje i odmora…
A najviše porodičnog blagostanja…

Dočekajmo je kako i dolikuje pobjednicima. U zdravlju i veselju i porodičnom skladu. Sretni Vam Božićni i Novogodišnji praznici!

Najmenadžer

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Agencija
Slični članci
Saopćenja

U Sarajevu večeras dodijeljene nagrade 'Evropski Najmenadžer' za 2020.

Večeras je 17 sati u sarajevskom hotelu Holiday održano četrdesetdrugo proglašenje Evropskih Najmenadžera za 2020. godinu.
Čitaj dalje
Saopćenja

Agencija Najmenadžer i FACE TV potpisali ugovor o dugoročnoj saradnji

Potpisan je ugovor o dugoročnoj saradnji Evropske nezavisne agencije i FACE TV o TV prijenosu Ceremonije dodjele nagrada na FACE Televiziji
Čitaj dalje
Saopćenja

Proglašenje Evropskih Najmenadžera 17. februara

Ovogodišnja, 42. po redu ceremonija izbora Evropskih Najmenadžera i Ličnosti godine će biti održana 17. februara u Sarajevu.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretne sve blagdane i nastupajuća 2019!

Pogledajte i…