Saopćenja

Sretan Vam Božić i Nova godina!

Sretan Božić i Novu 2020. godina! Da Vam ova nastupajuća 2020. ispuni sve želje, snove i nadanja! Da donese zdravlja, blagostanja i ispuni obećanja!

Dok nam još jedna godina odlazi u nepovrat, puni smo nade da će sljedeća biti bolja! A mi Vam od srca želimo da i bude tako! Na kraju, zar uvijek i u svemu nismo pobjednici!

Pregršt snova, želja, nadanja…
Pregršt novih poslova…
Pregršt zdravlje i odmora…
A najviše porodičnog blagostanja…

Dočekajmo je kako i dolikuje pobjednicima. U zdravlju i veselju i porodičnom skladu. Sretni Vam Božićni i Novogodišnji praznici!

Najmenadžer

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Slični članci
Saopćenja

Sastanak i dogovor savjeta evropske nagrade Euromanager oko 43. dodjele nagrada

U septembru ove godine će se u Sarajevu po 43. put proglasiti najuspješniji evropski menadžeri pa je tim povodom održan sastanak savjeta.
Čitaj dalje
Najmenadžer BiHSaopćenja

Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020.

Danas je u Banja Luci g. Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020, nagrada Životno djelo za razvoj biznis i sporta
Čitaj dalje
Najmenadžer RegijeSaopćenja

Edin Dacić, biznismen za ponos i za primjer drugima

G. Edin Dacić, osnivač i direktor kompanije Daccomet AG sa sjedištem u Zurichu, dobitnik je najviše nagrade, Zlatne plakete za Životno djelo.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretne sve blagdane i nastupajuća 2019!

Pogledajte i…