Saopćenja

Sve je spremno za 38. ceremoniju Najmenadžer

U Sarajevu će se 05. 07 2018. održati Izbor najboljih menadžera i kompanija regija jugoistočne i srednje Evrope. Upravo teku posljednje pripreme.

Organizacioni odbor manifestacije Najmenadžer još uvijek radi ”punom parom”, iako je gotovo sve već spremno za 38. Izbor Najmenadžera. Obavljaju se posljednja putovanja, razgovori i dogovori sa kandidatima za najbolje, kao i tehničke pripreme koje su uvijek i zahtijevan dio posla.

Naravno, i dalje se obavljaju posljednja snimanja, putovanja, intervjui i sve će to tako biti do dana uoči same Ceremonije. Glavni dio Organizacionog odbora je i danas na putovanju, ovaj put u Makedoniji, a očekuje ih još nekoliko posljednjih provjera u drugim državama.

Sastavni dijelovi Manifestacije

Kao i do sada, sama Manifestacija će biti podijeljena u tri dijela:

Summit 100 ili konferencija će se održati u hotelu Holiday Inn, sa početkom u 10.00. Summitu će prisustvovati mnoga ugledna imena biznisa, ekonomije i politike, a svoja učešća su najavili i državnici, među njima i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović i predsjednik Vlade Makedonije Zoran Zaev.

Holiday Sarajevo, izbor Najmenadžera

38. Ceremonija će početi tačno u 18. sati u hotelu Holiday! Između 275 prijavljena kandidata, Međunarodni žiri, kome je na čelu g. Vibor Mulić, je donio odluku da se nagrade dodijele ukupno za 38 menadžera ili kompanija; od toga su 15 nagrada iz kruga tzv. Specijalnih nagrada za ljude koji nisu u direktnom biznisu ali mu pomažu na sve moguće načine, te 23 nagrade za najbolje menadžere i kompanije Regije.

Kao i uvijek do sada, Bal menadžera je sastavni dio Ceremonije i bit će održan odmah po završetku zvaničnog programa. Gotovo je postalo tradicija da, između ostalih muzičara, Halid Bešlić bude glavna zvijezda ove zabave. Vole ga svi, a pošto većina menadžera dolazi iz susjednih zemalja, njima ovo bude i jedinstvena šansa da ga čuju uživo.

Očekujemo Vas!

Pane Škrbić
Dobro došli na Najmenadžera

Nadamo se da će i ova Manifestacija, kao i one ranije, biti potpuno posvećenima najboljima u poslu i stvaranju uslova za rad, bolji život i bolji suživot na ovim prostorima!

Jer ovi menadžeri i kompanije, svojim postignućima i naporima, pružaju upravo to: mogućnost svima nama da bolje i ugodnije živimo. Zato proslavimo zajedno ove vrijedne ljude koji su okrenuti budućnosti cijele države i regije!

Dođite na Ceremoniju, pozvani ste!

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Slični članci
Saopćenja

Sastanak i dogovor savjeta evropske nagrade Euromanager oko 43. dodjele nagrada

U septembru ove godine će se u Sarajevu po 43. put proglasiti najuspješniji evropski menadžeri pa je tim povodom održan sastanak savjeta.
Čitaj dalje
Najmenadžer BiHSaopćenja

Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020.

Danas je u Banja Luci g. Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020, nagrada Životno djelo za razvoj biznis i sporta
Čitaj dalje
Najmenadžer RegijeSaopćenja

Edin Dacić, biznismen za ponos i za primjer drugima

G. Edin Dacić, osnivač i direktor kompanije Daccomet AG sa sjedištem u Zurichu, dobitnik je najviše nagrade, Zlatne plakete za Životno djelo.
Čitaj dalje
Saopćenja

Delegacija evropskih menadžera kod predsjednika Bakira Izetbegovića

Pogledajte i…