Saopćenja

Neka Vam 2021. donese samo sreću i pobjede na svim poljima!

Kako se nam se približava Nova godina, sve više se nadamo da će nam donijeti vedrije sutra jer znamo da svaki kraj označava i novi početak!

Zato Vam želimo da kraj ove 2020. koju ćemo, nažalost, pamtiti najviše po pandemiji, označi i kraj bolestima, brigama, padu ekonomije, gubitku ljudi i poslova…

Ne možemo se vratiti u prošlost da promijenimo ono što se već dogodilo, ali možemo raditi na sadašnjosti i započeti novu godinu pokazujući da smo dobro naučili lekcije iz ove. I svih prošlih godina!

Neka Vam duh i odlučnost budu i dalje nepokolebljivi jer je to jedini put do uspjeha! Hrabrošću, vjerom i velikim trudom postići ćete sve što želite!

Najvažnije pravilo je da se gleda uvijek i samo naprijed: naučimo nove tehnologije, prilagodimo prilike sebi i ne dozvolimo da nam loše jučer upropasti prilike za bolje sutra!

Jer nova godina donosi i nove prilike da ispravimo loše stvari i otvorimo nova poglavlja u našim životima. I sjetite se da je, možda baš u trenutku kad vam se čini da treba da odustanete od svega, pobjeda najvjerovatnije nadohvat ruke.

Želimo Vama i Vašoj porodici da vam životno i poslovno putovanje ove godine bude prekrasno, puno zdravlja, uspjeha i radosti!

Sretna Vam Nova godina!

O autoru

Članci

Nezavisna/neovisna Agencija za izbor Najmenadžera je osnovana 1995. godine u Zenici i od tada svake godine, već više od dvadeset godina, bira najuspješnije iz svih oblasti biznisa. Najbolje menadžere i kompanije Regije proglašavamo u Sarajevu a za BiH u Banja Luci.
Slični članci
Saopćenja

Sastanak i dogovor savjeta evropske nagrade Euromanager oko 43. dodjele nagrada

U septembru ove godine će se u Sarajevu po 43. put proglasiti najuspješniji evropski menadžeri pa je tim povodom održan sastanak savjeta.
Čitaj dalje
Najmenadžer BiHSaopćenja

Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020.

Danas je u Banja Luci g. Marinku Umičeviću uručena najviša evropska menadžerska nagrada za 2020, nagrada Životno djelo za razvoj biznis i sporta
Čitaj dalje
Najmenadžer RegijeSaopćenja

Edin Dacić, biznismen za ponos i za primjer drugima

G. Edin Dacić, osnivač i direktor kompanije Daccomet AG sa sjedištem u Zurichu, dobitnik je najviše nagrade, Zlatne plakete za Životno djelo.
Čitaj dalje
Saopćenja

Sretan Vam Božić i Nova godina!

Pogledajte i…